Facebook Demo

Adventure Trails

1 year 5 months ago

Драги следбеници и љубители на авантуристички тури. Поради состојбата со Корона кризата, нашите развиени тури не се организираат ова лето.

Ќе продолжиме со организација кога ќе бидат создадени услови.

Adventure Trails

1 year 6 months ago

📍Adventure trails Ве води на едно поинакво патување 🙏
Дојдете на некоја од понудените тури и посетете ги многуте цркви, манастири, џамии... ⛪🕌🕍

✅ Доживејте ја хармонијата во Манастирот Зрзе 🏯
✅Посетете го Свети Јован Бигорски - Еден од најпознатите христијански храмови ☀
✅Откријте го Полошкиот Манастир, каде може да стигнете само со брод 🌊

Ова и уште многу повеќе ⬇⬇⬇
U.S. Embassy North Macedonia

Adventure Trails

1 year 6 months ago

📍Adventure trails ќе Ве прошета низ недопрени природни предели 🌲🌳🌷
Дојдете на некоја од многуте тури и доживејте ја природата во сета нејзина убавина 🏞

- Посетете ги ладните Вевчански извори 🌊
- Планинарете по многуте планински патеки ⛰
- Уживајте во погледот на Охридското езеро од планината Галичица 🌅

Ова и уште многу повеќе ⬇⬇⬇
U.S. Embassy North Macedonia

Adventure Trails

1 year 7 months ago

📍Adventure trails Ве води на гурманско уживање 👩‍🍳
Дојдете со нас доколку сакате да вкусите домашна храна🍇🥕🍎

- Уживајте во најубавите вина од Тиквешијата 🍷
- Пробајте ги питите замесени од вредните македонски домаќинки 🍞
- Дознајте како локалното население ги ужива благодетите на дарежливата природа 🍒🥔🧄
И многу, многу повеќе...⬇⬇⬇
@U.S. Embassy North Macedonia

Adventure Trails

1 year 7 months ago

📍Adventure trails Ве води низ културен и историски времеплов ⏳
📢Откријте ја вековната култура и историја и за кратко вратете се назад низ времето 📜
- Посетете го најстариот занаетчија во Крушево 🔨
- Уживајте во убавината на уметничките дела на Никола Мартиноски 🖌
- Воодушевете се од уникатноста на традиционалната македонска архитектура ⛪

И многу, многу повеќе...⬇⬇⬇
@U.S. Embassy North Macedonia

Adventure Trails

1 year 7 months ago

📍Adventure trails Ве води на најзабавните авантури 🪁🧭
Откријте прекрасни места кои вреди да се посетат и авантури кои мораат да се доживеат 🌲🌳🌷
- Возење со глисер по Тиквешко езеро 🚤
- Планинарење низ недопрена природа 🧭
- Пливање во Вевчанското езеро 🌊
И многу, многу повеќе...⬇⬇⬇

U.S. Embassy North Macedonia

Adventure Trails

1 year 11 months ago

Броиме ситно до When in Krusevo - Winter is here 2020, не го пропуштајте овој настан за време на најубавиот викенд во февруари! 🍷😍🏂

Adventure Trails

1 year 11 months ago

Adventure Trails стигна и до Куба 😄. Благодариме за прекрасниот поздрав од нашите редовни учесници Bane Galic и Катерина. 🌎🌍🌏

Adventure Trails

2 years 2 months ago

"Крушевско наследство" е еднодневна лесна пешачка тура, која ќе ве запознае со најскриените тајни на Крушево. Тура после која ќе се уверите дека сте знаеле премалку за овој град,кој изобилува со наследство и со богата традиција.
Сабота, 26ти Октомври, почеток 11:30часот.
Линк за пријава 👇👇👇

Adventure Trails added 60 new photos — with When In X in Крушево.

2 years 2 months ago

20.10.2019


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.